blogs

Falke Run

Voor bepaalde bezigheden heb je bepaalde sokken nodig. Bij het sporten spelen over het algemeen andere zaken een rol dan tijdens het werk. Hoewel je in beide gevallen niet uit je schoenen wilt drijven, is dat misschien bij het sporten nog wel het allerbelangrijkst. Falke Run sokken voorkomen deze problemen uitermate goed.

Materiaal en pasvorm

De unieke pasvorm van Falke maakt dat de sokken geweldig zitten zodat je niet in de gaten hebt dat je ze aan hebt. Goede sokken moet je niet voelen, want voelen betekent irritatie. De Falke Run sokken voel je zeker niet, hoe intensief de sport ook is.

Vooral met hardlopen kan het nog weleens gebeuren dat je gaat schuiven in je schoenen. Dat komt door sokken die niet optimaal zitten en niet optimaal vocht opnemen. Vooral naden rond de tenen kunne voor irritatie en zelfs blaren zorgen. Daar hoef je bij Falke Run sokken niet bang voor te zijn. De voorvoet is naadloos. Bovendien zijn ze gemaakt van materialen die een optimale absorptie van vocht hebben waardoor je niet gaat glijden in je sportschoen en ook daar geen blaren of irritatie van zult krijgen.

Hoe, wat en waar

Voor aanschaf van alle sokken geldt dat het belangrijk is dat je goed weet wat je maat is. Te groot of te klein is funest, geen enkele sok zit goed als ie te groot of te klein is. Net als met schoenen. Zorg dus dat je goed weet welke maat je hebt en koop Falke Run sokken op de juiste maat.

Bedenk ook waar je ze voor wilt gebruiken. De naam zegt het al: Falke Run; dus voor running zijn ze optimaal. Ook voor gewoon dragen overigens. Wil je gaan kano├źn waarbij je vaak natte voeten krijgt dan zijn wellicht de sneakersokken van Falke meer geschikt.

Online zijn heel veel Falke Run sokken te koop en dat is geweldig! Kijk wel naar een winkel waar je nog mag retourneren voor het geval de sokken toch niet helemaal zijn van wat je ervan had verwacht.

De aanschaf van een paar goede sokken is een investering waar je heel lang veel plezier van kunt beleven. Met Falke Run sokken voor het sporten kun je niet misgaan.

You may also like...